24 сент. 2017 г., 21:12

Лудос(Ти) 

  Поэзия
390 0 0

Казаха, не приличаш на себе си
Аз облякох, усмирителната риза с неговото име
Лудите, само те са свободни

 

Казаха, ти напълно откачи

Обърнах се и закрачих с еднорозите в гората 

Ще се върна само(Дива) 

Вижте, лудостта ме прави

Жива.

© Мила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??