6 feb 2011, 1:42

Лудост е 

  Poesía » De amor
1927 0 23

Лудост е

 

Лудост е да искам да си тук,

когато пътищата ни са разделени,

дори след наш'те срещи закъснели.

Лудост е да чакам пак без звук,

да сплитаме ний пръсти побелели,

дори да са за ласки закопнели.

Лудост е да моля в тишината

за тази част от миговете бели,

когато сливаме се с поглед зажаднели.   

Лудост е, когато името изричам

и в твоя образ очите ми са спрели,

а в здрача чувам вихри побеснели.

Лудост е, но знам, че те обичам

и в другия живот ще бъдем оцелели,

и пътищата си ще сме преплели.

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??