3 abr 2013, 16:32

Луна... 

  Poesía » De amor
620 0 0

Всяка нощ насън ти идвам

през лунни лъчи, до теб да бъда,

до устни твои, нежни, медни

цяла нощ милувам аз, бакнувам. 

 

Но преди зората тихо глас се чува

"Ставай, ставай, момче,

нощта мина, време е да се тръгва".

 

Ох, луно, сестро мила,

я позволи през твоите лъчи

с мен да взема и мойта любов,

мойта надежда, щастие и сила...

© Bojkov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??