Apr 3, 2013, 4:32 PM

Луна... 

  Poetry » Love
619 0 0

Всяка нощ насън ти идвам

през лунни лъчи, до теб да бъда,

до устни твои, нежни, медни

цяла нощ милувам аз, бакнувам. 

 

Но преди зората тихо глас се чува

"Ставай, ставай, момче,

нощта мина, време е да се тръгва".

 

Ох, луно, сестро мила,

я позволи през твоите лъчи

с мен да взема и мойта любов,

мойта надежда, щастие и сила...

© Bojkov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??