Нежно гали тя ноща,
мрака избледнява.
Появява се звезда подир звезда
всичко "светло" става.
Толкоз ярка и красива,
тъмнината нежно милва.
Една магия оживява,
а магията на луната- възхищава!
© Диана Дамянова Todos los derechos reservados