17 jun 2009, 16:19

Лунапарк 

  Poesía » De amor
717 0 0

Нека идем в лунапарка,

където ходехме като деца.

Ще купим и памук на клечка,

да си спомним за онези времена.

 

 

Ще се качим ли пак на влакчето червено?...

В тунела  се показваше дори и звяр.

Този път ще бъда смела,

няма да те стискам за ръка.

 

 

На стрелбището ще стреляш ли заради мене?

Ще се надявам на меченце, като малките деца.

А после, гушната във тебе,

на колелото ще се завъртим  - ръка в ръка.

 

 

И всеки път, когато ни оставя

там отгоре - точно на върха,

ще целувам захарните устни,

защото те обичам най-силно на света.       

© Ангелина Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??