20 jun 2011, 19:53

Луната 

  Poesía » Otra
394 0 0

Луната

Луната, луната, тя свети 

като небесата.

 

Тази луна всяка вечер 

ми дава светлина.

 

© Диана Радулова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??