10 ene 2012, 19:37

Лунатик! 

  Poesía
416 0 0

Лунатик! - Това си ти!
Безпътна душа - призрак!
Сърцето ти кърви,
очите се усмихват!

Устните си разтваряш,
жестока гримаса сътворяваш!
Виждам в теб безумието,
безумието на твореца!

В лицето се съзира само ярост,
няма жал, ни съжаление.
Лунатик - един луд, това си ти!
Луд и все пак - любим творец!

© Маринела Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??