17 dic 2007, 14:37

Лунна долина 

  Poesía » Otra
1346 0 13

Лунна долина,

разширява се през ден,

небосклонът поръсва я с топлота...


Последен пристан,

моряк с надежда

потеглил към долина магична...


Скитник устремен под звездите,

сам със своята душа крилата,

цвете в пустинните места...


Реве призивно прибоят на Пасифика,

фини илюзии обгръщат девствената долина,

слънцето току-що обагрило с нежна гама...

© Зузка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??