Dec 17, 2007, 2:37 PM

Лунна долина 

  Poetry » Other
1345 0 13

Лунна долина,

разширява се през ден,

небосклонът поръсва я с топлота...


Последен пристан,

моряк с надежда

потеглил към долина магична...


Скитник устремен под звездите,

сам със своята душа крилата,

цвете в пустинните места...


Реве призивно прибоят на Пасифика,

фини илюзии обгръщат девствената долина,

слънцето току-що обагрило с нежна гама...

© Зузка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??