9 jul 2008, 0:20

Лястовичка 

  Poesía » Para niños
690 0 3
Лястовичке мъничка, крилата,
като ножица си опашата,
есен дойде ли пак тук,
тръгваш ти тогаз на юг.

На картинки аз те виждам
зимата по теб въздишам,
дойде ли отново пролет,
търся твоя хубав полет.

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??