9.07.2008 г., 0:20 ч.

Лястовичка 

  Поезия » За деца
689 0 3
Лястовичке мъничка, крилата,
като ножица си опашата,
есен дойде ли пак тук,
тръгваш ти тогаз на юг.

На картинки аз те виждам
зимата по теб въздишам,
дойде ли отново пролет,
търся твоя хубав полет.

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??