Черна броеница
стана наш`та жица.
Кацнали сестрички –
безброй лястовички.
Вързали забрадки,
ах, какви са сладки!
С елечета черни
и блузки модерни.
Те кого ли питат
кога да отлитат?
На гости отиват,
топлинка да сбират.
А напролет от юг
пак ще дойдат тук.
© Мария Todos los derechos reservados