Aug 28, 2010, 8:19 PM

Лястовички 

  Poetry » For kids
2815 0 13

 

Черна броеница

              стана наш`та жица.

Кацнали  сестрички –

              безброй лястовички.

Вързали забрадки,

              ах, какви са сладки!

С елечета черни

              и блузки модерни.

Те кого ли питат

              кога да отлитат?

На гости  отиват,

              топлинка да сбират.

А напролет от юг

              пак ще дойдат тук.

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??