20 jul 2006, 13:17

Лятна буря 

  Poesía » Otra
1136 0 6

Като лятна буря е в сърцето ми-
все порои,
гръмотевици,
светкавици,
жарко като в
юлските горещници,
лудо - като
в речни водоскоци.

© Мая Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??