20.07.2006 г., 13:17 ч.

Лятна буря 

  Поезия » Друга
1131 0 6

Като лятна буря е в сърцето ми-
все порои,
гръмотевици,
светкавици,
жарко като в
юлските горещници,
лудо - като
в речни водоскоци.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??