Отново ме среща морето,
горещият мирис на лято,
вълните със вечния шепот
и чайките с острия крясък.
И всичко за миг се повтаря,
сърцето ми влюбено пее,
пак търси на детството чара
и моята младост къде е!
Тук корабче спомени пали,
там морският фар ми намига,
събужда в мен чувства заспали…
И само любов не достига!
© Елка Тодорова Todos los derechos reservados