27 jun 2009, 15:29

Лятна приказка 

  Poesía » De amor
696 0 6

На плаж се закопняха
разбойник стар и леличка.
Чудесна двойка бяха:
той див, а тя – дебеличка.
И беличка.
И беличка.
И беличка.

Край ласките им пламенни
се пличкаха вълничките.
Накацали по камъни,
пригласяха им птичките.
И белите.
И пъстрите.
И всичките!

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??