27.06.2009 г., 15:29 ч.

Лятна приказка 

  Поезия » Любовна
694 0 6

На плаж се закопняха
разбойник стар и леличка.
Чудесна двойка бяха:
той див, а тя – дебеличка.
И беличка.
И беличка.
И беличка.

Край ласките им пламенни
се пличкаха вълничките.
Накацали по камъни,
пригласяха им птичките.
И белите.
И пъстрите.
И всичките!

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??