Jun 27, 2009, 3:29 PM

Лятна приказка 

  Poetry » Love
761 0 6

На плаж се закопняха
разбойник стар и леличка.
Чудесна двойка бяха:
той див, а тя – дебеличка.
И беличка.
И беличка.
И беличка.

Край ласките им пламенни
се пличкаха вълничките.
Накацали по камъни,
пригласяха им птичките.
И белите.
И пъстрите.
И всичките!

© Александър Белчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??