25 sept 2008, 15:16

Лятно сбогуване 

  Poesía
562 0 12
Отиваш си лято, подгонило облаци.
Взело моята радост от морска вълна.
Нарисувало пясъчни спомени - влюбени,
но оставило само тъга.

Не ме напускай, преди да е съмнало.
Прегърни ме за сбогом и подари ми луна.
С нея дълго в залези сребърни,
да се топлим под южна дъга.

Подарявам ти всичките изгреви.
И с кристалната обич на мойта душа,
ще те чакам в сънища трепетни
и ще целувам стъпките ти по брега.

Загърни ме сега под звездите.
Подари ми животворната си светлина.
Целуни ме с дъха си на тръгване,
само така ще сме двама
в прегръдките на есента.

Таня Кирилова

© Таня Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??