23 jun 2021, 0:01

Лятно слънцестоене 

  Poesía » Del paisaje
299 0 2

В шест и трийсет и две
лятото придойде като буен поток,
полетял на възбог.


Насъбрал часове

като мъдър човек, стар и с бяла брада,
хванал нова звезда.


Всъщност - бяло джудже,
от лъчите чердже е изплело през ред.
В шест и трийсет и пет...

© Елия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??