23.06.2021 г., 0:01 ч.

Лятно слънцестоене 

  Поезия » Пейзажна
351 0 2

В шест и трийсет и две
лятото придойде като буен поток,
полетял на възбог.


Насъбрал часове

като мъдър човек, стар и с бяла брада,
хванал нова звезда.


Всъщност - бяло джудже,
от лъчите чердже е изплело през ред.
В шест и трийсет и пет...

© Елия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??