19 jun 2022, 15:26

Лятно съзерцание 

  Poesía
262 0 5

Очакване към слънцето, но скришно,

в следобедната шепа ще се върне

и чувства ще растат, но без излишно,

животът на мечта ще се обърне.

 

Ще бъде топло времето, приятно,

обичащо, но без бодлив остатък

и ще проникне крехката му лятност

навътре, по-навътре с нежност слято.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??