19 июн. 2022 г., 15:26

Лятно съзерцание 

  Поэзия
260 0 5

Очакване към слънцето, но скришно,

в следобедната шепа ще се върне

и чувства ще растат, но без излишно,

животът на мечта ще се обърне.

 

Ще бъде топло времето, приятно,

обичащо, но без бодлив остатък

и ще проникне крехката му лятност

навътре, по-навътре с нежност слято.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??