3 jun 2018, 16:06

Лято 

  Poesía » Otra
438 4 11

Усещам лятото

с горещият си дъх ме пари

и пита ме:Готов ли си?

А чувствата къде са

нали не ги забрави

в пясъкът златист

нали не ги зари?

Лодката ме моли

завъртай вече"винча"

морето чака,

плискат се вълни

чайката над мен

с човката си срича

влизай на дълбоко

стига твърдини.

Ех лято,тръпнещо,чаровно

пак искаш тайни

всяка нощ

инстиктите събуждаш

мислите греховни

животът е хазарт

залогът е грош. 

 

Юни,2017

Варна,Гавраил

© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??