8 jul 2021, 7:27

Лято 

  Poesía
756 7 18

По перчема му разрошен -

пясъчни следи.

Вдън очите - съдбоносен,

приливът бучи!

Раменете , още крехки -

вълноломен кей.

Устните игриво трепват -

пъргави криле.

Скули - ветровити дюни.

Прасковен загар!

Веждите - весла безлюдни,

край самотен фар.

В дланите му - криво раче

спомени снове...

Ходила - ръждиво влачат

котва в топъл ден.

Синьо-бели са мечтите.

Пулсът - звездопад!

Лятото на мъж прилича -

много,много млад!

© Маргарита Петрова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Здравей, мое лято! »

4 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??