26 ene 2007, 15:23

Лято 

  Poesía
680 0 0


 

Лято

Отиде си прелестно лято,

Време на безгрижни мечти.

Сезонът на вечната радост,

кънтящ в нашите души.

 

Сега е люта зима,

студена и мрачна дори.

Но страстите още горещи

напомнят за летните дни.

 

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??