Jan 26, 2007, 3:23 PM

Лято 

  Poetry
682 0 0


 

Лято

Отиде си прелестно лято,

Време на безгрижни мечти.

Сезонът на вечната радост,

кънтящ в нашите души.

 

Сега е люта зима,

студена и мрачна дори.

Но страстите още горещи

напомнят за летните дни.

 

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??