19 jun 2007, 12:26

Лято 

  Poesía
913 0 4
            Нека да е лято,
            приятно и вълшебно!
            Нека да е лято,
            сладко и чудесно!

            Нека слънце грее
            и ситен дъжд вали!
            Нека ний играем
            и веселото лято продължи!

© Или Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??