4 jun 2007, 11:32

Лято 

  Poesía
437 0 5

Вън отново е лято
и мирише на грях.
Виж, по пясъка бяга
пак младежкият смях.
Вън отново е лято 
и под тези липи
най-уханното злато 
в миг ще ни завали.
Вън отново е лято 
и през спомен и страх, 
аз се връщам към тебе 
и към нашат страст. 

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??