16 jul 2011, 16:13

Лято 

  Poesía » Erótica
660 0 0

Лято

Усещам полъх във нощта
и летен въздух натежава.
По тялото ми стича се вода,
вълна от дива страст ме е поляла.

Мъчителният стон ми се изплъзва,
не мога да го удържа.
Безкрайно удоволствие настъпва,
щом върху теб, любими, аз лежа.

Понеси ме, обичай ме, люби!
Не ме оставяй да поема дъх!
Пожари летни правим с огнени искри,
докато нашите тела достигат връх.

© Мирена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??