Jul 16, 2011, 4:13 PM

Лято 

  Poetry » Erotic
653 0 0

Лято

Усещам полъх във нощта
и летен въздух натежава.
По тялото ми стича се вода,
вълна от дива страст ме е поляла.

Мъчителният стон ми се изплъзва,
не мога да го удържа.
Безкрайно удоволствие настъпва,
щом върху теб, любими, аз лежа.

Понеси ме, обичай ме, люби!
Не ме оставяй да поема дъх!
Пожари летни правим с огнени искри,
докато нашите тела достигат връх.

© Мирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??