Нарамил торбичка по прашния път -
така си отива денят...
И летните облаци бързат
към слънчева мека постеля,
вечерят все още звездите,
забравя ни времето,
спира светът,
липата ни слуша -
така си отива денят...
© Мая Тинчева Todos los derechos reservados