5 июл. 2013 г., 13:55

Лято 

  Поэзия
491 0 0

 

Нарамил торбичка по прашния път -

така си отива денят...

И летните облаци бързат

към слънчева мека постеля,

вечерят все още звездите,

забравя ни времето,

спира светът,

липата ни слуша -

така си отива денят...


© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??