ЛЯТО
Поляната – като престилка
изплетена е от цветя и билки,
приспала във зелена люлка
две сладки купчинки сено.
И нищо, нищо не шуми,
Пчела една унесено жужи.
над мен невидима ръка
благословява самотата…
© Юлия Шопова Todos los derechos reservados