Що ли стана тъй,
всичко се заголи!
Дрехите - топло им било,
бански, даже им запарвали душите!
Мъже, най- вече жени
махнаха от себе си
нищо да не им пречи
и по- така на показ
всяка себе си да изложи.
Че то комай не показване, излагане стана!
Слънчевите лъчи да има едно
до сливиците им да огрява!
Модата такваз е,
всяка гледа с едни гърди по напред
свойте да покаже!
Ох, туй Черно море,
черен тен да хвани,
с очилата черни
тъй да се покаже,
телесата свои
всеки да изложи!
© Румяна Щерева Todos los derechos reservados