2.07.2021 г., 17:25 ч.

Лято е! 

  Поезия » Хумористична, Философска
417 0 5

Що ли стана тъй,

всичко се заголи!

Дрехите - топло им било,

бански, даже им запарвали душите!

Мъже, най- вече жени

махнаха от себе си

нищо да не им пречи

и по- така на показ

всяка себе си да изложи.

 

Че то комай не показване, излагане стана!

 

Слънчевите лъчи да има едно

до сливиците им да огрява!

 

Модата такваз е,

всяка гледа с едни гърди по напред

свойте да покаже!

 

Ох, туй Черно море,

черен тен да хвани,

с очилата черни

тъй да се покаже,

телесата свои

всеки да изложи!

© Румяна Щерева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??