16 jun 2024, 19:48

Лято е 

  Poesía » Para niños
172 2 7

Времето си не загубих,

в часовете аз се трудих.

 

Скоби, дроби, уравнения,

ги научих с упражнения.

 

Ала вече се сбогувам,

лято е и ще лудувам.

 

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??