16.06.2024 г., 19:48 ч.

Лято е 

  Поезия » За деца
162 2 7

Времето си не загубих,

в часовете аз се трудих.

 

Скоби, дроби, уравнения,

ги научих с упражнения.

 

Ала вече се сбогувам,

лято е и ще лудувам.

 

© Иванка Морарова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Сбогом, дроби, уравнения! Идват летните вълнения. »

5 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??