21 jul 2011, 20:44  

Ако сега не ме погледнеш... 

  Poesía » De amor
897 0 21

   През прагове и през сезони

към тебе тича мисълта ми,

по всички забранени зони

тя свои стъпки ще остави.

 

Когато някой ден те стигне,

ще чука есен на вратата.

Ще спре до теб, ще ти намигне,

сама ще продължи нататък.

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??