Jul 21, 2011, 8:44 PM  

Ако сега не ме погледнеш... 

  Poetry » Love
900 0 21

   През прагове и през сезони

към тебе тича мисълта ми,

по всички забранени зони

тя свои стъпки ще остави.

 

Когато някой ден те стигне,

ще чука есен на вратата.

Ще спре до теб, ще ти намигне,

сама ще продължи нататък.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??