1 ene 2008, 22:01

Лято през януари 

  Poesía » De amor
684 0 19
 

            Лято през януари

 

 

Усмивки по слънчевия сняг играят,

 

смях разтърсва клонки заскрежени -

 

във ледени кристали се разтваря...

 

Поръсва ни с приятна радост нежна.

 

Сезоните объркват своя ритъм...

 

Дали това не е любов, се питам?

 

 

 

 

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??