Лято през януари
Усмивки по слънчевия сняг играят,
смях разтърсва клонки заскрежени -
във ледени кристали се разтваря...
Поръсва ни с приятна радост нежна.
Сезоните объркват своя ритъм...
Дали това не е любов, се питам?
© Павлина Петрова Все права защищены
Дали това не е любов, се питам?"
!!!Ех,навярно е любов