15 ago 2021, 7:41

Лято спри 

  Poesía » Otra
335 2 2

Лято спри! Ще те рисува
внучката ми със бои,
че в душата ѝ бушува
слънце  - с огън то гори.

 

В чашка смесва си боите,
грейва звездното небе.
От небето във зорите -
изгрев с топли цветове.

 

Слага с пръсти топлината
и наслагва до безкрай,
че нали си топло лято
с цветове на земен рай!

 

Само цвят все още няма
с него тя да изрази
тази топлина голяма -
тя в сърцето ѝ трепти…

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Весело и цветно детско стихче!
  • Ах,тези внучки и внуци!
    Обичам ви деца!Бъдете
    свежи дъждовни капчуци!
    И жажда за обич носете!
    Поздравления за творбата, Ани!🤗
Propuestas
: ??:??