21 jun 2016, 8:02

Лятото 

  Poesía » Otra
280 0 2

А някъде цъфтят треви,

прохожда ново слънце.

В черешата денят гнезди,

пробил черупката - едрее.

Пробужда лятото треви. 

Славей ей така,

за нищо - пее!

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??