21.06.2016 г., 8:02 ч.

Лятото 

  Поезия » Друга
273 0 2

А някъде цъфтят треви,

прохожда ново слънце.

В черешата денят гнезди,

пробил черупката - едрее.

Пробужда лятото треви. 

Славей ей така,

за нищо - пее!

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??