2 oct 2010, 23:36

Лятото на любовта 

  Poesía » De amor
822 0 3

 

Мина поредното горещо лято

набързо, както всички предишни:

слънце, море и мечтана любов –

внезапни случки не са излишни.

 

Слънцето изгря рано това лято,

с него се роди и любовта лятна,

морската вълна докосна слънчевия лъч,

гледката беше страхотна, приятна...

 

Мечтаната дълго любов се сбъдна,

небето и морето в едно се сляха,

лятото на любовта пак отбеляза –

колко само щастливи бяха.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??