12 nov 2010, 0:04

Лъжи 

  Poesía » Otra
546 0 7

Не вярвах на истината,

истината за мен беше лъжа,

лъжата беше по-готината

и сега как да продължа?

 

В гласа ти лъжата се чуваше

и аз вярвах на всички тях,

с това ли ме ти лекуваше,

от истината далеч бях.

 

И пак на лъжата аз паднах,

че истината ти ми говориш,

късно се сетих, но отгатнах –

успя вярата ми да събориш.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??