15 oct 2024, 17:07

Лъжи 

  Poesía » Otra
79 0 0

Лъжи. 

Опияняващи, сладки.

 Лъжи.

В това си добър.

Това го умееш.

А тя ти повярва. 

Душата си разкри.

Ти я понесе към лъжливия космос и от там с все сила я пусна.

Да пада, да пада. Лъжата се счупи. 

Счупи се и тя.

Лъжи.

Опияняващи, сладки.

 

М. Т

© Мирослава Томева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??